Részletes leírás
A friss tejszín adja finomságát és fondantját. A kandírozott citrom íze pedig a frissesség jegyét bíztosítja az ízletes keverékben.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Különleges aromájú pástétom lazaccal és füstölt lazaccal, valamint az ízeket kiteljesítő, frissítő kandírozott citrommal.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Du
lazac (30%) (hal), friss tejszín (tejből) (pasztőrözött friss tejszín, tejsavas erjesztők), füstölt lazac (20%) (hal), halhús, paradicsom sűrítmény, citromkészítmény (0.9%) (citrom, tartósítószer: kálium-szorbát, savszabályzó: citromsav), só, bors.
hal, tej
A friss tejszín adja finomságát és fondantját. A kandírozott citrom íze pedig a frissesség jegyét bíztosítja az ízletes keverékben.