East Imperial Dry Ginger Ale 150ml
East Imperial Dry Ginger Ale szénsavas üdítőital 150ml
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

East Imperial Dry Ginger Ale szénsavas üdítőital 150ml

  • Cikkszám: 585842
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / l

A legkiválóbb minőségű gyömbérgyökérből, kevesebb cukorral készül, így frissessége és fűszeressége sokkal  jobban érvényesül.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az East Imperial történét a hagyomány és a szenvedély hatja át, amely a legkiválobb minőségű tonikban és más italokban öltött testet. Népszerű tonik italuk megalkotását egy 1903-as családi recept ihlette, eredeti, válogatott Ázsiából és Afrikából származó alapanyagokból, kis tételes gyártási módszerrel és hideg töltési eljárással, akárcsak annakidején 1903-ban – mesterséges színezékek, ízfokozók és édesítőszerek nélkül.  Az italok készítéséhez az Új-Zéland északi szigetén található forrásból származó vizet használják, ahol közvetlenül palackozható. Az East Imperial célja, hogy széles választékával a prémium üdítőitalok piacvezetőjévé váljon szerte a világon, a mixerek és a koktélok kedvelőnek nagy örömére.

Összetevők

Új-zélandi forrásvíz, természetes nádcukor, gyömbér gyökér, természetes aromák (gyógynövények és kivonatok), savszabályzó: citromsav.

Részletes leírás

Érdemes kipróbálni kedvenc italunk mellé, de whiskyhez, brandyhoz mindenképp! A Gunner és a Buck koktélok elképzelhetetlenek nélküle, ugyanúgy, mint a Pimms-szel kevert nyári gyümölcskoktélok sem.

Teljes leírás