East Imperial Ginger Beer 150ml
East Imperial Ginger Beer szénsavas üdítőital 150ml
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

East Imperial Ginger Beer szénsavas üdítőital 150ml

  • Cikkszám: 585840
699 Ft
Egységár: 4 660 Ft / l

Természetesen erjesztett gyömbéres ital. 3 napig főzik és érlelik a legkiválóbb kelet-ázsiai és kelet-afrikai gyömbér felhasználásával.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az East Imperial történét a hagyomány és a szenvedély hatja át, amely a legkiválobb minőségű tonikban és más italokban öltött testet. Népszerű tonik italuk megalkotását egy 1903-as családi recept ihlette, eredeti, válogatott Ázsiából és Afrikából származó alapanyagokból, kis tételes gyártási módszerrel és hideg töltési eljárással, akárcsak annakidején 1903-ban – mesterséges színezékek, ízfokozók és édesítőszerek nélkül.  Az italok készítéséhez az Új-Zéland északi szigetén található forrásból származó vizet használják, ahol közvetlenül palackozható. Az East Imperial célja, hogy széles választékával a prémium üdítőitalok piacvezetőjévé váljon szerte a világon, a mixerek és a koktélok kedvelőnek nagy örömére.

Összetevők

Új-zélandi forrásvíz, természetes nádcukor, savszabályzó: citromsav, gyömbér gyökér, természetes aromák (gyógynövények és kivonatok). 

Részletes leírás

Kevesebb cukrot tartalmaz mint az átlag gyömbéres italok, viszont sokkal intenzivebb az aromája, ezért remekül illik alkoholos italokhoz, főleg sötét rumhoz. Magában fogyasztva is kiváló, de a Moscow Mule vag y a Dark 'n' Stormy koktélokhoz kihagyhatatlan.

Teljes leírás