Edinburgh Pomegranate & Rose 0,5l
Edinburgh Pomegranate & Rose 0,5l
9 990 Ft
Egységár: 19 980 Ft / l

Edinburgh Pomegranate & Rose 0,5l

  • Cikkszám: 605402
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
9 990 Ft
Egységár: 19 980 Ft / l

A nagy bazárok ihlette, az elejétől a végéig. Tele finomságokkal és gazdag ízekkel. Ez a gin likőr a klasszikus összetevőiket lágy, rózsa aromáival és a gránátalma rendkívüli kirobbanó ízével ötvözi. Egy likőr, amely emlékeket és a vándorlási vágy gondolatait idézi. Dönthet úgy, hogy készít belőle egy martinit, de akár szódával felhúzva, spritzerben is csodálatos.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A 2010-ben született Edinburgh Gint Skócia fővárosának szívében desztillálják. Ihletet merítenek a csodákkal teli városból, amely a nevükért is felel – az ellentétek és harmónia magával ragadó városából, amely ötvözi a történelmi hagyományokat a kortárs kreativitással, a város büszkeségét a világpolgársággal, a természettel és a városi környezettel. Klasszikussal kezdtek. Egy elsőosztályú London Dry, amely az ízesített gin forradalmát vezető kifejezések sorozatának alapja lett, feszegetve a határokat és lebontva a konvenciókat. Ginjük a világ egyik legváltozatosabb és legélénkebb gincsaládját képviseli.

Részletes leírás

A gránátalma és a rózsa klasszikus kombinációja, kiegyensúlyozott keveréke egy csipetnyi inspirációval. Virágos, mégis édes, csípős, de mégis lágy – ezek az egyedi ízeik tökéletesen kiegészítik egymást.

Teljes leírás