Gin Nordes 0,7l
Gin Nordes 0,7l
14 390 Ft
Egységár: 20 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Gin Nordes 0,7l

  • Cikkszám: 605247
14 390 Ft
Egységár: 20 557 Ft / l

A Nordés Galícia saját prémium ginje, amelyet szülőföldjének tiszteletére hoztak létre, és gyorsan forradalmi ginné vált, amely autentikus megjelenésével és kitűnő ízével magasabb szintre emeli a gin fogyasztást. Nordés nevét arról az áramlatról kapta, amely a szép idő beköszöntét jelzi Galíciában.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Nordés, Galícia saját ginjének története egy baráti társasággal és egy tál polippal kezdődött. Miközben falatozták ezt a hagyományos galíciai finomságot, a híres sommelier és a Nariz de Oro Awards 2004 nyertese, egy galíciai borász és lepárlómester elkezdett beszélgetni egy galíciai ginről, amely helyi alapanyagokból készül, és valóban különbözik a többi gintől. Rengeteg fárasztó óra és sikertelen próbálkozás után végre megtalálták az összetevők tökéletes kombinációját, amely megragadta Galícia esszenciáját, és létrehozta azt, amit ma Nordés néven ismerünk.

Részletes leírás

A Galíciában őshonos albariño szőlő rendkívül könnyen iható ginné teszi a Nordést. A szőlő gyümölcsös jegyei és finom aromái válogatott gondosan macerált növényekkel páratlan gint alkotnak. Az eredmény a galíciai és a világ ízeinek tökéletes ötvözete. A Nordésben használt növények a zsálya, babérlevél, citromos verbéna, eukaliptusz, borsmenta, üvegfű, gyömbér, kardamom, hibiszkusz, fekete tea és természetesen a boróka.

Teljes leírás