GINSTR Stuttgart Dry Gin 0,5l
GINSTR Stuttgart Dry Gin 0,5l
14 990 Ft
Egységár: 29 980 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

GINSTR Stuttgart Dry Gin 0,5l

  • Cikkszám: 604945
14 990 Ft
Egységár: 29 980 Ft / l

Prémium dry gin 46-féle gyógynövénnyel, virággal és gyümölcsökkel. Stuttgart-nak szeretettel! Itt minden csak erről szól: Egy palackozás szigorúan csak 711 palack, a stuttgarti repülőtéri kód szerepel a márkanévben, sőt a hordókon számok helyett valódi stuttgarti nevek olvashatóak. Az első GINSTR tételt egyszerűen csak "Killesberg"-nek hívták!

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Markus Escher és Alexander Franke alapítók szerint A GINSTR - Stuttgart Dry Gin megalapítása őrült ötletként indult. Két jó barát, akik véletlenül találkoztak évekkel ezelőtt, közös szenvedélyben osztanak, ami nem más mint a Gin! A szenvedélyból végül egy közös álom lett: Saját tökéletes gint készítsenek a bennük rejlő gin fanatikus srácoknak. Az eredmény több, mint két évnyi recept- és ötletfejlesztés után 2016 decemberében került a piacra: GINSTR!

Részletes leírás

A londoni International Wine ; Spirit Company 2018-as megmérettetése szerint pedig a világ legjobb ginje, amellyel gin tonicot készíthet!Az alapanyagok is Stuttgartból és a régióból származnak. Citrusfélék, borókabogyó, rozmaring - saját termesztésből, helyi faiskolákból vagy a régió üvegházaiból. Minden olyan növény, amely Stuttgartban nem termeszthető, regionális kereskedőktől származik, nagyrészt a stuttgarti piaccsarnokból. Még a GINSTR-hez használt, korábban alaposan szűrt Bodeni-tó vizet is eredeti cannstatti ásványvízzel finomítják. A (400 tagból álló) nemzetközi zsűri szerint a GINSTR - Stuttgart Dry Gin ezért a világ legjobb ginje a Gin & Tonic készítéséhez. Összesen több mint 600 márka 90 országból vettek részt ezen a londoni versenyen – s lám, a győztes Stuttgartból származik.

Teljes leírás