Goya Single Estate Tequila 0,5l
Goya Single Estate Tequila 0,5l
17 590 Ft
Egységár: 35 180 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Goya Single Estate Tequila 0,5l

  • Cikkszám: 605225
17 590 Ft
Egységár: 35 180 Ft / l

A Goya Tequila a tequilafogyasztók új generációja számára készült ital. Rendkívül finom íze és letisztult gyártási módszerei a minőségre összpontosító fogyasztót vonzzák. Ez egy Single Estate Tequila, ami azt jelenti, hogy kizárólag egy gondosan kiválasztott farmon használnak agavét. Teljesen érett piñákat használnak, amelyeket természetes ökológiai módszerekkel termesztenek és takarítanak be. Blanco lévén nem kezelik fahordókban, hogy elkerüljék a nem kívánt ízeket, nincs is rá szükség.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ezt a kis, festői farmot tiszta folyók, vulkanikus hegyek és gazdag kék agavémezők veszik körül Mexikó földrajzi központjában. Agávéföldjeik Hawaii szélességi fokán helyezkednek el, közel 1500 méterrel a tenger fölé emelkedve és ezek az UNESCO világörökség részei. A Csendes-óceánból oxigént és nedvességet szállító friss szelek az egész évben a nedves talajjal kombinálva kékeszöld, szinte türkizkék színt adnak növényeiknek, és lehetővé teszik, hogy hibátlan kristálytiszta tequilát készítsenek.

Részletes leírás

A betakarítást, a termelést és a palackozást is a farmon végzik, így teljes mértékben ellenőrzik a termék minőségét. A kis évjáratainkra fordított figyelem az egyik leglassabb gyártási folyamatot követeli meg Mexikóban. Íze minimálisan ásványos, és a lassan fenyők és a citrusfák enyhe jegyei jelennek meg benne. Jól kidolgozott selymes textúra, az európai ízvilághoz. Azt mondják, körülbelül 13 napba telik 1 liter Goya Tequila előállítása, de igazából sosem tudják. Az egyes évjáratok előállításához szükséges időt ne mi határozzuk meg. A tequila maga irányítja a folyamatot, ők egyszerűen csak hallgatnak rá. Ez a folyamat ritka és semmiképpen sem gyors.

Teljes leírás