Hakkasian Snow Aged Sake 0,72l
Hakkaisan Snow Aged Junmai Daiginjo Sake 0,72l
29 090 Ft
Egységár: 40 403 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hakkaisan Snow Aged Junmai Daiginjo Sake 0,72l

  • Cikkszám: 605901
29 090 Ft
Egységár: 40 403 Ft / l

A minimalista fehér üveg az egyedülálló hóhűtési módszert képviseli a szaké főzésében. A „Yukimuro” három évig érlelődik egy szigetelt szobában, hatalmas, hideg hegyi hókupacok mellett.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Hakkasan Brewery Company-t 1922-ben alapították a Hakkai-hegy lábánál, egy olyan területen, ahol időnként több mint 10 méteres hó halmozódik fel. A hóolvadás vizét a hegy természetesen szűri, így a rizsföldeknek és az általuk termelt elegáns sake-nak ad alapanyagot. Jellegzetes Niigata stílusuk „tanrei karakuchi” néven ismert, amely ropogós, tiszta és száraz, amelyet lassú, alacsony hőmérsékletű fermentációval érnek el. Kizárólag kézzel készített „kojit” használnak, kis tételben gyártanak, és vezérelvük, hogy a legjobb minőségű szakét állítsák elő, amely jól párosítható az ételekkel.

Részletes leírás

Ez a hagyományos és környezetbarát technika lágyabb, kerekebb érzetet ad az amúgy is krémes ízhez, amelyet körte árnyalatai édesítenek. Bármikor átérezheti a lejtők havas frissességét néhány korty „Yukimuro”-val. A Hakkasan a Hokuriku régióban található Niigata prefektúrában készül.

Teljes leírás