Hendrick's Gin 0.7l
Hendrick's Gin 0.7l
18 590 Ft
Egységár: 26 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hendrick's Gin 0.7l

  • Cikkszám: 995507
18 590 Ft
Egységár: 26 557 Ft / l

A "Hendrick's" egy szokatlan gin, amelyet tizenegy gyógynövényből készítettek. A rózsa és uborka különös, de mégis csodálatos kombinációja egyedülállóan kiegyensúlyozott ízével hatja át szellemünket, ami egy kifogástalan, egyedi gint eredményez.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A HENDRICK'S GIN Palota Girvan apró tengerparti falujából származik, amely Ayrshire-ben, Skócia délnyugati részén fekszik. A szeszfőzde mindössze egy mérföldnyire fekszik a szárazföld belsejében, és a titokzatos Ailsa Craig vulkanikus szigetére néz. Ez a csábító kibukkanás néhány szarvastól eltekintve lakatlan, de számos helyi legendában szerepel.

Részletes leírás

Egy igazán különleges párlat, amely egy viktoriánus gyógyszeres üvegbe kerülve jelzi, hogy kis adagokban fogyasztva valódi orvossággal van dolgunk. A "Hendrick's" gin egy abszurd módon nem hatékony, de mégis egészen dicsőséges eljárással jön létre. Lényegében egy gin elkészítéséhez először kettőt készítenek. Egy régimódi üstben egy gazdag, mégis szokatlan párlat készül. A másik egy hosszú nyakú Carter Head-en, finom, kifinomultabb desztillációt produkálva. Mindegyik desztilláló 11 növény szimfóniájával van átitatva: kamilla, bodzavirág, boróka, citromhéj, narancshéj, kömény, koriander, kockabogyók, angyalgyökér, cickafark gyökér és orris gyökér. A két üstnyi gint ezután összeházasítják, és furcsa, mégis csodálatos rózsa és uborka infúzióval koronázzák meg. A gin készítésének ez a furcsa módja lehetővé teszi, hogy a "Hendrick's" könnyed, mégis összetett ízű legyen. Az eredmény egy frissítő gin elragadóan virágos aromával, amely minden fedob minden ginkoktélt és alkalmat.

Teljes leírás