Hennessy VS 0,7l
Hennessy VS 0,7l
15 490 Ft
Egységár: 20 653 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hennessy VS 0,7l

  • Cikkszám: 983210
15 490 Ft
Egységár: 20 653 Ft / l

A Hennessy Very Special (V.S) az egyik legnépszerűbb konyak a világon. Az új tölgyfahordókban érlelt Hennessy V.S merész és illatos. Lenyűgöző karaktere egyedülállóan Hennessy, időtlen választás, sajátos intenzitással. Pirított és gyümölcsös jegyeket kínál, gazdag, egyértelműen meghatározott ízvilággal és barátságos pazarsággal.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Jas Hennessy & Co., közismertebb nevén Hennessy, egy francia konyakgyártó, amelynek székhelye a franciaországi Cognacban található. A „big four” konyakház egyike, Martell, Courvoisier és Rémy Martin mellett, akik együtt a világ konyakjának 85%-át állítják elő. A Hennessy évente körülbelül 70 millió palack konyakot ad el, ezzel a világ legnagyobb konyakgyártója, és 2017-ben értékesítése az Egyesült Államok konyakpiacának mintegy 60%-át tette ki. Amellett, hogy konyakot készítenek, a cég "negocian"-ként is működik. A márka tulajdonosa a Moët Hennessy, amely viszont az LVMH (66%) és a Diageo (34%) tulajdonában van, akik nem irányító részvényesként működnek. A Hennessy úttörő szerepet játszott a konyak világában számos iparági szabvány gyakorlatában, és a luxussal való kapcsolata a populáris kultúra rendszeres hivatkozási pontjává tette, különösen a hip-hopban.

Részletes leírás

A Hennessy V.S élénk és dinamikus személyiségét egyedi művészi partnerségek és éves limitált kiadások révén fejezi ki. Könnyen élvezhető, tökéletes konyak különleges alkalmakra és a pillanat megosztására. Kerek és robusztus ízei nagyon sokoldalúvá teszik, és ideálisak bármilyen koktélhoz, a klasszikus receptektől és a kifinomult koktélkreációktól a könnyen keverhető italokig.

Teljes leírás