Hennessy VSOP Privilege 0,7l
Hennessy VSOP Privilege 0,7l
29 990 Ft
Egységár: 39 987 Ft / l

Hennessy VSOP Privilege 0,7l

  • Cikkszám: 604617
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
29 990 Ft
Egységár: 39 987 Ft / l

A Hennessy V.S.O.P Privilège egy kiegyensúlyozott konyak, amely a Hennessy 200 éves know-how-ját fejezi ki. A természet bizonytalanságának gyümölcse, ez az egyedülálló keverék. Megszelídítette az elemeket, hogy megalkossák és megtestesítsék a konyak eredeti koncepcióját.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Jas Hennessy & Co., közismertebb nevén Hennessy, egy francia konyakgyártó, amelynek székhelye a franciaországi Cognacban található. A „big four” konyakház egyike, Martell, Courvoisier és Rémy Martin mellett, akik együtt a világ konyakjának 85%-át állítják elő. A Hennessy évente körülbelül 70 millió palack konyakot ad el, ezzel a világ legnagyobb konyakgyártója, és 2017-ben értékesítése az Egyesült Államok konyakpiacának mintegy 60%-át tette ki. Amellett, hogy konyakot készítenek, a cég "negocian"-ként is működik. A márka tulajdonosa a Moët Hennessy, amely viszont az LVMH (66%) és a Diageo (34%) tulajdonában van, akik nem irányító részvényesként működnek. A Hennessy úttörő szerepet játszott a konyak világában számos iparági szabvány gyakorlatában, és a luxussal való kapcsolata a populáris kultúra rendszeres hivatkozási pontjává tette, különösen a hip-hopban.

Részletes leírás

Ebben a kiegyensúlyozott konyakban a Maison Hennessy teljes mértékben megnyilvánul: az eaux-de-vie szelekciója, az érlelés és az összeállítás találkozik. Egy figyelemre méltó konzisztenciájú és vitalitású konyak, amely a Hennessy mestereinek sajátosságait közvetíti, akik 200 éven keresztül biztosították a harmonikus blend a folyamatos sikerét.

Teljes leírás