Hernö Gin 0,5l
Hernö Gin 0,5l
13 190 Ft
Egységár: 18 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hernö Gin 0,5l

  • Cikkszám: 605263
13 190 Ft
Egységár: 18 843 Ft / l

A természetes és gondosan válogatott bio növényi anyagokból készült Hernö Dry Gin egy kiegyensúlyozott londoni száraz gin, 40,5% ABV-re beállítva. A Hernö Dry Gin az IWSC World legjobb London Dry Ginje és a világ legjobb Gin & Tonicja, de önmagában is nagyon élvezetes.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Hernö Gin a világ vezető és legtöbb díjjal jutalmazott kézműves gingyártója. Büszke úttörők, akik még 2011-ben indították el az első ginpárlat útját Svédországban. A boróka domináns szelleme iránti szenvedéllyel és a ginkészítés álmával kezdődött. Egy utazás, amely a Hernö Gin alapítóját, Jon Hillgrent a világ különböző pontjaira és gin-lepárlóiba vitte tudásszomja és inspirációja által vezérelve. Végül letelepedtek a kis faluban, Dalaban, közvetlenül Härnösand mellett, Svédország magas partvidékén.

Részletes leírás

Illat: A Hernö Dry Gin-t könnyed boróka, friss citrusos jegyek és virágos komplexitás jellemzi. Íz: Gazdag és enyhén olajos textúra, friss, ropogós zöld és fűszeres koriander jegyekkel. Lágy édesség vaníliával és "kasszia" kérgével kombinálva. Lecsengés: Hosszú, citrusokkal és borókával, egy csipetnyi fekete borssal.

Teljes leírás