Hernö Old Tom Gin 0,5l
Hernö Old Tom Gin 0,5l
19 090 Ft
Egységár: 27 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hernö Old Tom Gin 0,5l

  • Cikkszám: 605853
19 090 Ft
Egységár: 27 271 Ft / l

A Hernö Old Tom Gin ugyanabból a desztillált ginből készül, mint a Hernö Gin, de a desztillációban plusz mennyiségű réti legyezőfű hozzáadásával és 43%-ra beállítása után pici cukrot adnak hozzá. Az édesítés kiemeli a virágos jegyeket, felszabadítja a borókát, és még finomabbá teszi a gint.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Hernö Gin a világ vezető és legtöbb díjjal jutalmazott kézműves gingyártója. Büszke úttörők, akik még 2011-ben indították el az első ginpárlat útját Svédországban. A boróka domináns szelleme iránti szenvedéllyel és a ginkészítés álmával kezdődött. Egy utazás, amely a Hernö Gin alapítóját, Jon Hillgrent a világ különböző pontjaira és gin-lepárlóiba vitte tudásszomja és inspirációja által vezérelve. Végül letelepedtek a kis faluban, Dalaban, közvetlenül Härnösand mellett, Svédország magas partvidékén.

Részletes leírás

Illat: Testes, élénk, lédús, borókás és virágos jegyekkel. Íz: Szupersima textúra enyhe édességgel és botanikus jegyekkel. Boróka, zöld és ropogós fenyővirágok jegyei. Lecsengés: Virágos édesség és hosszan tartó boróka jellemzi.

Teljes leírás