Horizont IPA Gin 0,5l
Horizont IPA Gin 0,5l
14 490 Ft
Egységár: 28 980 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Horizont IPA Gin 0,5l

  • Cikkszám: 606416
14 490 Ft
Egységár: 28 980 Ft / l

A magyar HORIZONT kézműves sörház első IPA ginje. A markáns boróka olajosságát és a fenyő intenzív jelenlétét a citrusok frissessége lazítja fel és teszi teljessé.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Horizont sörfőzde fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára. Folyamatosan fejlesztjük söreink minőségét, modern automatizált technológiát használunk, a legmagasabb minőségű import alapanyagokból főzünk és ötvözzük a tradicíonális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel. Mi egy fiatal sörfőzde vagyunk, aki a kiváló sörök érdekében rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó fogyasztói szokásokhoz és söripari irányzatokhoz.

Részletes leírás

A komlók pikáns kesernyéje összesimul a borókával, a citrusosságuk pedig a gyömbérrel, grapefruittal válik eggyé. Remekül fűszerezik, élénkítik a gint. Összhatásában élénkség, testes terpentinesség, fűszeres komlózottság dominál.

Teljes leírás