Johnnie Walker Explorers' Club Collection 3*0,2l
Johnnie Walker Explorers' Club Collection 3*0,2l
49 990 Ft
Egységár: 83 317 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Johnnie Walker Explorers' Club Collection 3*0,2l

  • Cikkszám: 603527
49 990 Ft
Egységár: 83 317 Ft / l

Ez a nagyszerű Johnnie Walker válogatás egy-egy 20 cl-es üveget tartalmaz az Explorer's Club kollekció három kiadásából: Gold Route (édes, sötét gyümölcsös jegyekkel), Royal Route (gazdag) és Spice Road (fűszeres, trópusi gyümölcsös jegyekkel).

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Johnnie Walker egy skót whisky márka, amely jelenleg a Diageo tulajdonában van, és amely a skót Kilmarnock városból származik, Kelet-Ayrshire-ben. A márkát először John Walker élelmiszerbolt hozta létre. Ez a legszélesebb körben elterjedt blended skót whisky márka a világon, szinte minden országban értékesítik, 2016-ban több mint 223,7 millió 700 ml-es palacknak ​​megfelelő éves értékesítéssel (156,6 millió liter).

Részletes leírás

"Johnnie Walker Spice Road
Korábban kizárólag utazási kiskereskedelmi forgalomba került, ez az első limitált kiadás Johnnie Walker Explorer's Club kollekciójában, amely a régi kereskedelmi útvonalak egyikének tiszteleg – a Fűszerút Latin-Amerikán keresztül. Élénk ázsiai ihletésű keverék, fűszerekkel és trópusi gyümölcsökkel a háttérben.

Johnnie Walker Gold Route
Korábban kizárólag utazási kiskereskedelmi forgalomban volt és ez a Johnnie Walker Explorer's Club kollekciójának második limitált kiadása, amely a régi kereskedelmi útvonalak egyikének tiszteleg – a Latin-Amerikát átszelő Gold Route-ot. Édes andoki ihletésű keverék, sötét gyümölcsös háttérrel.

Johnnie Walker Spice Road
A Johnnie Walker The Explorer's Club kollekciójának harmadik kiadását, a The Royal Route-t a selyem, gyémántok és gyöngyök szállítása ihlette, és a kínálat leggazdagabbja ízvilágban.
"

Teljes leírás