Joseph Cartron Creme de Mure 0,7l
Joseph Cartron Creme de Mure 0,7l
7 090 Ft
Egységár: 10 129 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Joseph Cartron Creme de Mure 0,7l

  • Cikkszám: 606056
7 090 Ft
Egységár: 10 129 Ft / l

A Joseph Cartron Crème De Mûre Des Roncières a nyár végén betakarított erdei szederből készül, amely erőteljes aromákat és hatalmas, lekerekített ízprofilt hoz magával, amely telis-tele van gyümölcsökkel.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1882-ben Joseph Cartron megalapítja a cégét Nuits-Saint-Georges-ban, amit saját magáról nevezett el. A burgundi italkereskedések beszállítójává válik, a fiatal cég az elmaradhatatlan limonádékat és szódavizeket forgalmazza, és többek között régi híres likőröket is gyárt: Prunelle (Burgundy Sloe), Maraschino, Cacao, Kummel, Burgundian Ideal és még Bisette is. Ennek a kis családi vállalkozásnak a csúcspontja azonban már a kezdetektől fogva a Crème de Cassis Double Crème feltalálása, (akkoriban „Double Crème de Cassis Cartron” néven) ami olyan, mint egy természetes tisztelgés a hitelesség és az eredetiség előtt. ennek a terméknek a Crème de Cassis bölcsőföldjén. Josephnek nem volt gyermeke, a céget testvérére, Armandra hagyta, ahonnan viszont fiára, Henrire szállt át. Henri, aki 1949-ben halt meg, egyike volt a «Confrérie des Chevaliers du Tastevin» 7 alapítójának 1934-ben, a háború alatt Nuits-Saint-George polgármestere is volt.

Részletes leírás

A Joseph Cartron Creme Mure 18% ABV. A nyár utolsó piros bogyója, az erdei szeder csak arra vár, hogy teljesen éretten szüreteljék le.Ez garantálja ennek a gyümölcslikőrnek az autentikus ízét. Joseph Cartronnál ragaszkodnak ahhoz, hogy kizárólag erdei szederet használjanak, amely a hanyag termesztett fajtákkal ellentétben igazi aromás erejű. A válogatott gyümölcsök Joseph Cartron Crème de Mûre des Roncières-jének (vad szederlikőr) adják azt a lágy, savanyú ízt, amely a gyermekkorunk vidéki ösvényein falatozott erdei szederre emlékeztet minket.

Teljes leírás