Juniperium Rhubarb Edition Gin 0,7l
Juniperium Rhubarb Edition Gin 0,7l
18 890 Ft
Egységár: 26 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Juniperium Rhubarb Edition Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605439
18 890 Ft
Egységár: 26 986 Ft / l

A Junimperium Rebarbarás kiadása egy egyedülálló blendje a hidegen sajtolt rebarbara szirupnak, és a világ legjobb borókabogyóinak. Ezt a tökéletes ízvilágot koriander, angyalgyökér, citromhéj, vanília és kardamom egészíti ki.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Hip Telliskivi környékén található Junimperium desztilláló, Észtország első nyitott kézműves ginfőzdéje, amely nyitva áll minden a gin története és gyártási művészete iránt érdeklődő számára.

Részletes leírás

A Junimperium ginkészítő mesterei nem csak boróka-fanatikusok, de az új kategóriák felállítása és meghódítása terén is kifejezetten bátor úttörők. Ilyen innovatív megközelítés eredményeként született meg új, rebarbarás ginjük. Az alaphangot itt is a világ legjobbjaként számontartott boróka-válogatás adja meg, amit narancsvirág és vanília kerekít édes egésszé. Kóstolás során kellemes fűszerességgel találkozhatunk, amit citrom tesz frissé és könnyeddé, majd az egész kiteljesedik a rebarbara utánozhatatlan élénk ízében. Említésre méltó, hogy nem rebarbarával való áztatás történik az aromák kinyerése érdekében, hanem a lepárlás után adnak a kész párlathoz hidegen préselt, friss rebarbara levet. A Junimperium Rhubarb gin remekül mutat koktélokban, a nyári esték tökéletes G&T-ja és még gyömbérsör mellett is büszkén helyt áll.

Teljes leírás