Kavalan Concertmaster Port Cask 0,7l
Kavalan Concertmaster Port Cask 0,7l
30 090 Ft
Egységár: 42 986 Ft / l

Kavalan Concertmaster Port Cask 0,7l

  • Cikkszám: 602339
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
30 090 Ft
Egységár: 42 986 Ft / l

A portugál Ruby portói boros hordókat emelik ki ebben az italban. A single malt whiskyt először speciálisan válogatott amerikai tölgyfahordókban, majd portói barrique-okban érlelik. A barrique érlelés lágyítja az ízeket és meghatározhatatlan összetettséget ad a whiskynek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kavalan Distillery 2005 óta úttörő szerepet tölt be a single malt whisky művészetében a tajvani Yilan megyében. A Kavalan a Snow Mountain ásványi anyagokban gazdag olvadékvizét használja, és az intenzív hő és páratartalom, valamint a tengeri és hegyi szellő egyedülálló kombinációjában érlelődik minden termékük. Mindezek együttesen létrehozzák azt a minőséget és gyümölcsös karaktert, amelyről a Kavalan ismert. Kavalan Yilan megye régi nevét vette fel. Jelentése - Az áldások országa. Tien-Tsai Lee vállalkozó itt álmodott egy új whisky szülőföldjéről és egy „évszázados” lepárlóról az utolsó generációkig. Mr. T.T. Lee ambíciója, hogy megalkotja Tajvan első whiskyjét, elvitte őt az Skócia és Japán szent lepárlóiba. Tudta, hogy versenyezni kell, Tajvannak világszínvonalúnak kell lennie, és ez próbára tette elhatározásának minden percét. 

Részletes leírás

Szín: barnásvörös. Íz: Trópusi gyümölcsösség mézzel, vaníliával, kókusz és cukorka aromáival. Íz: Nagy testű, természetes édességgel és összetettséggel. Lecsengés: Kényeztetés képpen párosítható csokoládéval, így talán a legfinomabb.

Teljes leírás