KiNoBi Kyoto Dry Gin 0,7l
KiNoBi Kyoto Dry Gin 0,7l
23 990 Ft
Egységár: 34 271 Ft / l

KiNoBi Kyoto Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 604013
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
23 990 Ft
Egységár: 34 271 Ft / l

A KI NO BI-t („The Beauty of the Seasons”) a hagyomány ihlette. Kiotóban desztillálják, keverik és palackozzák, vezetően száraz stílusban, de markáns japán ízvilággal. Perfect serve: indian tonic, Yuzu/citrusok.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kyoto Distillery-t 2014-ben hozta létre a három alapító: Noriko Kakuda Croll, David Croll és Marcin Miller. Lehet, hogy a cég még gyerekcipőben jár, de az alapítók útja a világ egyik leginnovatívabb szeszfőzdéjének felépítésére mintegy 20 évvel ezelőtt kezdődött. Noriko és David az 1990-es évek végén alapított egy whisky-importőr társaságot Tokióban, hogy az igényes japán whisky-rajongókat megismertesse a független skót lepárlóüzemek kiváló single maltjával. Ebben a minőségben találkoztak Marcin Millerrel, aki akkoriban a Whiskey Magazine szerkesztője és kiadója volt. Együtt létrehozták a magazin japán nyelvű változatát, és 2000-ben elindították a Whisky Live whiskykóstoló eseményt.

Részletes leírás

A KI NO BI Kyoto Dry Gin olyan japán növényi anyagokból készül, mint a Kiotó prefektúra északi részéből származó sárga yuzu, akamatsu faforgács (japán vörös fenyő), bambusz, az Uji régióból származó gyokuro tea és zöld sanshō (japán bors) bogyók. A 45,7%-os abv-re palackozott KI NO BI rizsszesz-alapot és tiszta talajvizet használ, amelyet a híres Fushimi szakéfőzési negyedből nyernek. Nem csak a lepárlás tudományát mutatják be, ahogyan mások korábban, hanem a keverés ősrégi művészetét is, így a ginben lévő botanikai összetevőket 6 elemre osztjuk: alappárlat, citrus, tea, gyógynövény, fűszer, gyümölcs és virág. Ezeket kategóriánként külön lepárolják, majd egyesítik. Így tökéletes harmóniában keveredik össze, hogy létrehozzák a jellegzetes KI NO BI ízt.

Teljes leírás