Részletes leírás
A KI NO BI Kyoto Dry Gin olyan japán növényi anyagokból készül, mint a Kiotó prefektúra északi részéből származó sárga yuzu, akamatsu faforgács (japán vörös fenyő), bambusz, az Uji régióból származó gyokuro tea és zöld sanshō (japán bors) bogyók. A 45,7%-os abv-re palackozott KI NO BI rizsszesz-alapot és tiszta talajvizet használ, amelyet a híres Fushimi szakéfőzési negyedből nyernek. Nem csak a lepárlás tudományát mutatják be, ahogyan mások korábban, hanem a keverés ősrégi művészetét is, így a ginben lévő botanikai összetevőket 6 elemre osztjuk: alappárlat, citrus, tea, gyógynövény, fűszer, gyümölcs és virág. Ezeket kategóriánként külön lepárolják, majd egyesítik. Így tökéletes harmóniában keveredik össze, hogy létrehozzák a jellegzetes KI NO BI ízt.