Knut Hansen Dry Gin 0,5l
Knut Hansen Dry Gin 0,5l
16 290 Ft
Egységár: 32 580 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Knut Hansen Dry Gin 0,5l

  • Cikkszám: 604505
16 290 Ft
Egységár: 32 580 Ft / l

A KNUT HANSEN Dry Gin az uborka, bazsalikom és citrusfélék regionális jellegét és finoman hangolt ízvilágát jelenti, boróka és friss alma kíséretében.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Knut Hansen ötlete egy hamburgi szórakozással teli éjszaka során merült fel. Kimentek a Reeperbahnra, és megittak néhány gin&tonicot - anélkül, hogy tudták volna, a végtermék és a Knut Hansen, az öreg tengerész szelleme végig kísérte őket. Amikor végül úgy döntöttek, hogy megkockáztatják a saját ginünk elindítását és megkezdték az utat, belefektették a szívünket, a lelküket és az időket ebbe a projektbe. Egy hullámvölgyekkel teli év után és a recept sok tesztelésével olyan keveréket találtak, amely teljes mértékben megfelel a fantasztikus gin-élményekkel kapcsolatos elvárásoknak. Ma hihetetlenül büszkék arra, hogy a Knut Hansen Dry Gin-t a sajátjuknak nevezhetjk, és felkészültünk minden előttünk álló kalandra.

Részletes leírás

A Knut Hansen Dry Gin készítésénél nagy figyelmet fordítanak a részletekre a Hamburgban történő lepárlás során. A gin négyszeresen van desztillálva, csak így biztosítható a Knut Hansen Gin állandó íze. A Knut Hansen Gin összetevői egytől egyig a lepárlóhoz közeli régióból származnak: bazsalikom, érett alma, valamint a saját családi tulajdonban lévő, üvegházban termelt uborka. A botanikai készítmények kiválasztásakor a lehető legjobban gondoskodnak arról, hogy Észak-Németországból származzanak. World Gin Award 2020 arany érmes terméke!

Teljes leírás