Martell Cohiba 0,7l
Martell Cohiba 0,7l
249 990 Ft
Egységár: 357 129 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Martell Cohiba 0,7l

  • Cikkszám: 603783
249 990 Ft
Egységár: 357 129 Ft / l

Tökéletes szövetség, amely ideális a szivarízek kiegészítésére. A Martell Cohiba konyak kizárólag Grande Champagne-i eaux-de-vie-ből áll.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Martell egy konyakház, amelyet 1715-ben alapított Jean Martell. Ez a legrégebbi a "big four" konyakházak közül (a többi a Hennessy, Rémy Martin és Courvoisier), amelyek együtt állítják elő a világ konyakjainak nagy részét. Korábban a Seagram szeszesital-birodalom tulajdonában volt, ma pedig a Martell Mumm Perrier része. -A Jouët (MMPJ) a francia bor- és szeszesital-konglomerátum, a Pernod Ricard leányvállalata. A Martell zászlóshajója, a Cordon Bleu, amelyet 1912-ben vezettek be, sok éven át a világ legtöbbet eladott prémium konyakja volt. 2015-re a Martell évente körülbelül 14 millió palack konyakot állít elő, így a világ második legnagyobb konyakgyártója a Hennessy mögött.

Részletes leírás

A Martell Cohiba egy egyedülálló kompozíció érlelt eaux-de-vie-ből, a tekintélyes Grande Champagne terroirból. Ez a kiváló konyak összetett és intenzív aromákat ad, tiszteletben tartva a Cohiba szivarokkal való kubai "rokonságát". A szakértelem tökéletes szövetsége, amely magán viseli a kiválóság pecsétjét.

Teljes leírás