Martell VSOP 0,7l
Martell VSOP 0,7l
27 990 Ft
Egységár: 39 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Martell VSOP 0,7l

  • Cikkszám: 605075
27 990 Ft
Egységár: 39 986 Ft / l

A Martell VSOP eaux-de-vie-k keveréke, amelyek közül a legfiatalabb legalább 4 évet érett. Ez a konyak tökéletes egyensúlyt kínál a zamatosan finom, gyümölcsös jegyek és a finom fás felhangok között. Az elegáns és harmonikus Martell VSOP a Martell stílus hiteles kifejezése.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Martell egy konyakház, amelyet 1715-ben alapított Jean Martell. Ez a legrégebbi a "big four" konyakházak közül (a többi a Hennessy, Rémy Martin és Courvoisier), amelyek együtt állítják elő a világ konyakjainak nagy részét. Korábban a Seagram szeszesital-birodalom tulajdonában volt, ma pedig a Martell Mumm Perrier része. -A Jouët (MMPJ) a francia bor- és szeszesital-konglomerátum, a Pernod Ricard leányvállalata. A Martell zászlóshajója, a Cordon Bleu, amelyet 1912-ben vezettek be, sok éven át a világ legtöbbet eladott prémium konyakja volt. 2015-re a Martell évente körülbelül 14 millió palack konyakot állít elő, így a világ második legnagyobb konyakgyártója a Hennessy mögött.

Részletes leírás

A Martell VSOP a Martell stílus hiteles kifejezése. A Ház megalkuvást nem ismerően eaux-de-vie-jét kizárólag finom szemű tölgyfahordókban érleli. Ez a sajátosság a kifinomult aromák kialakulását segíti, amit a Martell VSOP zamatos gyümölcsös jegyei példáznak.

Teljes leírás