Nincs kép
Michel Forgeron G.C. Folle Blanche 2012 Reserve Speciale 0,5l
19 863 Ft
Egységár: 39 726 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Michel Forgeron G.C. Folle Blanche 2012 Reserve Speciale 0,5l

  • Cikkszám: 605870
19 863 Ft
Egységár: 39 726 Ft / l

Mint minden Michel Forgeron konyak, ez a "Folle Blanche 2012" Cognac is a Grande Champagne régióból származik, amely a Cognac gyártási terület legrangosabb része. Ezt a "Folle Blanche 2012" konyakot több mint 8 éve érlelik francia tölgyfahordókban a Domaine Michel Forgeron pincéjében. Egy művészileg 47 alkoholfokra beállított ital, amely így jó kompromisszum az ízek és aromák megőrzése és a korty között. Finom és nagyon friss illatú citromfű és fehér virágok aromáival. Ez a konyak kizárólag a Folle Blanche szőlőfajtából készül. Sokkal gyümölcsösebb, mint az Ugni Blanc, amelyből a konyakok többsége készül.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A régió egyik fiatalabb márkája, az első Michel Forgeron Cognac 1977-ben jelent meg. A ház különlegessége a kategóriára jellemző, magas ABV-vel palackozott, egyszeres évjáratú kiadványok. A Forgeron család továbbra is saját maga kezeli a birtokot, Michel hitvallása szerint: „dolgozz keményen, termelj jobban”.

Részletes leírás

Szemrevételezés: A „Folle Blanche 2012” konyak arany színű. Illat: Finom és nagyon friss citromfű és fehér virágok illata. Korty: Friss fehér gyümölccsel indít a szájban, majd a végén egy csipetnyi gyömbérrel zár. Fűszeres befejezés aperitifként vagy digestiveként is megállja a helyét.

Teljes leírás