Michel Forgeron G.C. Hors d'Age 0,5l
Michel Forgeron G.C. Hors d'Age 0,5l
64 490 Ft
Egységár: 128 980 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Michel Forgeron G.C. Hors d'Age 0,5l

  • Cikkszám: 602146
64 490 Ft
Egységár: 128 980 Ft / l

Mint minden Michel Forgeron konyak, ez a Cognac Hors d'Âge is a Grande Champagne régióból származik, amely a Cognac gyártási terület legrangosabb része. Ez a Cognac Hors d'Âge extra érett konyakok keveréke, amelyeket 40-től 50 évig érlenek francia tölgyfahordókban Michel Forgeron pincéiben, hogy természetes párolgás és víz hozzáadása nélkül elérjék az 50-es alkoholfokot.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A régió egyik fiatalabb márkája, az első Michel Forgeron Cognac 1977-ben jelent meg. A ház különlegessége a kategóriára jellemző, magas ABV-vel palackozott, egyszeres évjáratú kiadványok. A Forgeron család továbbra is saját maga kezeli a birtokot, Michel hitvallása szerint: „dolgozz keményen, termelj jobban”.

Részletes leírás

Szemrevételezés: Ez a Hors d'Âge Cognac borostyánsárga és tűz árnyalatú, mély arany reflexekkel. Pohárban, tartós cseppek és finom gyöngysor képződik. Illat: Az aromák finomsága az első pillanatoktól kezdve megjelenik. Az ibolya jegyeit az édes fűszeres aromák kísérik: édesgyökér, mézeskalács, kandírozott fahéjas narancs. Mindez egy szantálfa dobozban. Fokozatosan virágzik, nyílik, örmény papír balzsamos illata és a füstös kakaó édessége felé. Korty: Erőteljes, elegáns, már-már fűszeres. Kivételes teltség jelenik meg egy egyszerű cseppben is. Hossza elnyúlik, így meghosszabbítja a kóstolás élvezetét.

Teljes leírás