Michel Forgeron G.C. VSOP 0,7l
Michel Forgeron G.C. VSOP 0,7l
25 690 Ft
Egységár: 36 700 Ft / l

Michel Forgeron G.C. VSOP 0,7l

  • Cikkszám: 602143
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
25 690 Ft
Egységár: 36 700 Ft / l

Mint minden Michel Forgeron konyak, ez a VSOP Cognac is a Grande Champagne régióból származik, amely a Cognac gyártási terület legrangosabb része. Ez a VSOP Cognac, 0-15 éves konyakok keveréke francia tölgyfahordókban érlelve, Michel Forgeron pincéiből. Alkoholtartalma 43 térfogatszázalék. Élénk és friss konyak, amelyet általában jégen szolgálnak fel így, tökéletesen passzol a pácolt tengeri herkentyűkhöz.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A régió egyik fiatalabb márkája, az első Michel Forgeron Cognac 1977-ben jelent meg. A ház különlegessége a kategóriára jellemző, magas ABV-vel palackozott, egyszeres évjáratú kiadványok. A Forgeron család továbbra is saját maga kezeli a birtokot, Michel hitvallása szerint: „dolgozz keményen, termelj jobban”.

Részletes leírás

Szemrevételezés: Ez a VSOP Cognac arany színű, enyhe borostyán reflexekkel. Illat: A konyak aromás finomsága azonnal feltűnik. A friss vanília aromája, amely eltűnik egy tavaszi csokorban: a jácint, fehér nárcisz, akác és szárított hárs közt. Viszont vannak itt enyhén fűszeres jegyek is. Korty: Rugalmas és kellemes. Ízében könnyedség, kerekség és kitartás jellemzi a Michel Forgeron VSOP Cognacot.

Teljes leírás