Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin 0,5l
Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin 0,5l
22 290 Ft
Egységár: 44 580 Ft / l

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin 0,5l

  • Cikkszám: 602479
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
22 290 Ft
Egységár: 44 580 Ft / l

Kizárólag kézzel, hagyományos lepárlási módszerekkel és 100%-ban friss növényi összetevőkből készül és a Fekete-erdő lágy vizével párosul. A neve mindent elmond: pontosan 47 különböző növényi összetevő talált utat a "Monkey 47" receptjéhez. Egy olyan recept, amely természetesen gondosan őrzött titok, és csak Alexander Stein és lepárlója, Christoph Keller ismeri.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A London Dry Gin nagy brit hagyománya egyesül India fűszereivel és a Fekete-erdő nyers, érintetlen természetével. Történetünk az 1950-es években kezdődik. Madrasi diplomata fiaként és a brit légierőnél végzett pályafutása után a szerelem a szárnyparancsnokot, Montgomery Collinst a Fekete-erdő egyik elszigetelt völgyébe vonzza, ahol átveszi a "Wild Monkey" vendégházat. Itt megismerkedik a fekete-erdői gyümölcslepárlás nagy hagyományával, és – saját brit szenvedélyei utáni sóvárgásból – kifejleszt egy különleges gint, amely egészen az 1970-es évekig a „Wild Monkey” védjegyévé válik.

Részletes leírás

Született hát az ötlet, hogy a fekete-erdői lepárlók összekovácsolják partnerségüket. A Montgomery Collins Black Forest Dry Ginjének újjá kellett születnie: egy mesteri minőségű gin virágos jegyekkel, csípős citrusfélék frissességével, tiszta boróka tónusával, borsos, fűszeres szájízzel és egy lehelletnyi áfonyával, hogy megadja azt a bizonyos "je ne sais quoi"-t.

Teljes leírás