Muyu Chinotto Nero 0,5l
Muyu Chinotto Nero 0,5l
11 990 Ft
Egységár: 23 980 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Muyu Chinotto Nero 0,5l

  • Cikkszám: 605500
11 990 Ft
Egységár: 23 980 Ft / l

Simone Caporale készítette, aki szerint ez egy igazi tisztelgés Chinotto előtt. A mirtuszlevelű narancs jegyeit Chincona és Curacao Orange vonja be, a tölgymoha alapillatával pedig a kakaó fűszeres édes jegyei játszanak.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Muyu egy modern likőr, amelyet természetes összetevőkből hoztak létre. Minden italuk egy alapösszetevő köré épül, amelyet a többi csupán körülvesz. Rendkívüli összetevői a modern bartenderek kedvenceivé teszi. Akár aperitifként, akár koktélokban megállják a helyüket. A főbb összetevők két helyről származnak; Grasse és Schiedam. Grasse egy város a francia Riviérán, Cannes-tól északra a dombok között, gyakran a világ parfümfővárosának beceneve. Schiedam város pedig Hollandiában található, Dél-Hollandia tartományban, Rotterdamtól nyugatra, és jól ismert történelmi lepárlóiról.

Részletes leírás

A legfontosabb összetevők: chinotto (Mirtuszlevelű narancs), chincona (kínafa vagy kininfa), tölgymoha, curacaói narancs, kakaó. A profil: Citrusos, pazar, zamatos, buja, misztikus. Igazán koktélokra tervezett ital.

Teljes leírás