Opera Gin Budapest 0,7l
Opera Gin Budapest 0,7l
13 490 Ft
Egységár: 19 271 Ft / l

Opera Gin Budapest 0,7l

  • Cikkszám: 604503
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
13 490 Ft
Egységár: 19 271 Ft / l

Védett receptjük botanikai alapanyagainak kiválasztásakor olyan összetevőket kerestek, amelyek kiemelik a gin eredetét, egyben olyan egyedi ízvilágot és aromát is nyújtanak, ami még ismeretlen a gint kedvelők számára.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Két év tervezés, előkészítés és kemény munka után 2018. április 17. történetük fordulópontját jelentette. Ekkor kapták meg az üzem adóraktári engedélyét, aminek köszönhetően megszületett Magyarország első igazi gin-lepárlója. A múlt században elfeledett pesti lepárlási hagyományokat élesztették újjá Újpesten, ahol az 1882-ben alapított néhai gyapotgyár helyén, egy ipari raktárában üzemeltetik a lepárlókat és bárjukat. Kézműves ginjük - sorozatban nyert nemzetközi díjakat - igazi siker-sztorinak bizonyult. 2020 év végén megnyitották flagship bárunkat a Sfinx Gin and Wine Bar-t Budapest legszebb sugárútján, az Andrássy úton.

Részletes leírás

Az Opera Gin egyike a hazai piacon készülő legelső, úttörő ginek közül. Az Újpest peremén található kézműves manufaktúrában születik meg az a nem mindennapi íz és aromavilággal bíró prémium gin, melyet bátran ajánljunk minden gin szerelmes figyelmébe. Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt a küldetésük: a legmagasabb minőség elérése a gin eredetének megtagadása nélkül. Ezért ez a gin nemcsak a London Dry Gin szabványainak felel meg, hanem a nemes hagyományos magyar ízeket is megidézi.

Teljes leírás