Opera Vodka Budapest 0,7l
Opera Vodka Budapest 0,7l
9 990 Ft
Egységár: 13 320 Ft / l

Opera Vodka Budapest 0,7l

  • Cikkszám: 605005
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
9 990 Ft
Egységár: 13 320 Ft / l

Az Első Magyar Gin Manufaktúra csapata közel egyéves fejlesztést követően alkotta meg az Opera Vodkát. A gluténmentes kukoricaszesz speciális eszközökön történő többszörös szűrésével és kezelésével, saját titkos receptjük szerint készül el a végleges, 40 fokos, tiszta párlat. 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Két év tervezés, előkészítés és kemény munka után 2018. április 17. történetük fordulópontját jelentette. Ekkor kapták meg az üzem adóraktári engedélyét, aminek köszönhetően megszületett Magyarország első igazi gin-lepárlója. A múlt században elfeledett pesti lepárlási hagyományokat élesztették újjá Újpesten, ahol az 1882-ben alapított néhai gyapotgyár helyén, egy ipari raktárában üzemeltetik a lepárlókat és bárjukat. Kézműves ginjük - sorozatban nyert nemzetközi díjakat - igazi siker-sztorinak bizonyult. 2020 év végén megnyitották flagship bárunkat a Sfinx Gin and Wine Bar-t Budapest legszebb sugárútján, az Andrássy úton.

Részletes leírás

Nem véletlen, hogy az Opera család éppen a vodkával bővül. Ahogyan a gin, úgy a vodka is reneszánszát éli, ennek a pompás italnak múltja, jelene és jövője is van. S mint a nagytestvér ginnél, úgy a “vizecske” megalkotásakor is a kérlelhetetlen minőség és a különleges ízvilág elérése volt a cél. Az Opera és a Gin szó egyre többek fejében kapcsolódik össze, mostantól lehet gyakorolni az új szóösszetételt: Opera Vodka. Még nekünk is szokatlan, fogadjátok szeretettel a kistestvért!

Teljes leírás