Opihr Gin 0,7l
Opihr Gin 0,7l
13 890 Ft
Egységár: 19 843 Ft / l

Opihr Gin 0,7l

  • Cikkszám: 603131
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
13 890 Ft
Egységár: 19 843 Ft / l

Egyedülálló London Dry Gin, melyet kézzel válogatott fűszerek felhasználásával készítenek. Az indonéz cubeb bors, kardamom, az indiai Tellicherry bors és a marokkói koriander teszi igazán fűszeressé ezt a gint!

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Opihr gint (ejtsük bátran “o-pír” néven, jó hosszan elnyújtott í hanggal a végén) 2013 óta készítik Anglia egyik legpatinásabb szeszfőzdéjében. Az egykori Salamon király mesésen gazdag, keleti tartományára utaló nevet viselő márka ugyan viszonylag friss tehát, de a mögötte álló tapasztalat és tudás szinte felbecsülhetetlen komolyságú. Így nem is csoda, hogy az Opihr gin máris nagy hírnevet szerzett, és sokak szívébe belopta magát különleges, orientális, fűszeres zamatának köszönhetően.

Részletes leírás

Az OPIHR Spices of the Orient Gin öröksége szilárdan az ősi Fűszerútban gyökerezik. Hagyományosan a kereskedők több ezer mérföldet utaztak ezen az útvonalon, és távoli országokból származó egzotikus fűszerekkel és növényi anyagokkal kereskedtek. Az OPIHR Spices of the Orient Gin válogatott egzotikus, kézzel szüretelt alapanyagokból készül, amelyeket az OPIHR mesterlepárlója gondosan válogat, Az alapanyagok végül úti céljukhoz, Anglia legrégebbi lepárlójába kerülnek, ahol 1761 óta hagyományosan minőségi gint desztillálnak le ugyanazzal a London Dry Gin módszerrel. Egzotikus keleti fűszerezésű gin.

Teljes leírás