Részletes leírás
Jól párosítható fűszeres ételekkel, osztrigával vagy tintahalral.Egy igazi best buy. A Tamba Toji technikájával készült.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! A Perc és a Balassi Bálint utcai üzleteink január 2-án, a Hegyvidék üzletházban lévő üzletünk oedig január 3-án tart zárva leltár miatt. Kellemes Új Évet kívánunk!
Az Ozeki egyedülálló főzési technológiája kiemeli a „Karatamba” gazdag és ropogós, ugyanakkor száraz ízét, amely jól párosul bármely konyhával, fokozva az ízeket. A „Karatamba” egy kiváló Honjozo-shu, amely az év bármely szakában hűtve vagy melegen fogyasztható. Tökéletes sake ízlelőbimbói kényeztetéséhez.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
1711-ben az Ozekit az Osabe család első alakja, Chobei Osakaya alapította Imazuban, Nishinomiya Cityben, Hyogo prefektúrában. Székhelyük ma is itt található. A szaké régióként ismert Nada (hivatalos nevén Imazu falu Muko megyében, Settsu tartományban) az úgynevezett Miyamizu-val vagy a Rokko-hegységrendszerből származó talajvízzel van megáldva. Így a régió ideális rizstermelésre is, beleértve a Yamada-nishikit, a híres szaké rizst.
Jól párosítható fűszeres ételekkel, osztrigával vagy tintahalral.Egy igazi best buy. A Tamba Toji technikájával készült.