Padre Azul Reposado 0,7l
Padre Azul Reposado 0,7l
42 990 Ft
Egységár: 61 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Padre Azul Reposado 0,7l

  • Cikkszám: 604221
42 990 Ft
Egységár: 61 414 Ft / l

El tudja képzelni, hogy körülbelül 10 év telt el azóta, hogy az ehhez a tequilához használt kék agavák először kinyújtották leveleiket a forró mexikói nap felé? 8-10 év termesztés, több nap főzés és erjesztés, legalább 8 hónapos érlelés kézzel válogatott tölgyfa bourbon hordókban.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Osztrák ihletésű, mexikói kivitelezésű. Az egész egy klasszikus fiú-lánnyal találkozás történettel kezdődött: HP Eder, egy fiatal férfi az osztrák Alpokból, beleszeret Adriana Alvarez Maxeminbe, a mexikói Jaliscóból származó gyönyörű fiatal nőbe, akit a heidelbergi egyetemen ismert meg, Németországban. Hamarosan mindketten rájönnek, hogy ami bennük van, az több, mint egy diákrománc, és elhatározzák, hogy közös életet építenek. Ezzel mindkettejük számára izgalmas időszak kezdődött: kulturális sokkokkal és távolsági repülőutakkal, de új találkozásokkal, igaz barátsággal és nagyszerű inspirációkkal is teli időszak. Amikor Eder végre találkozott Adriana családjával Mexikóban, leendő apósa egy régóta tartó beavatási rituálé részeként elővett egy üveg tequilát. Eder számára az igazi mexikói tequila kóstolása olyan volt, mint egy megvilágosodás, hiszen addig csak a szeletelt citrommal és a fejfájással társította ezt az italt.

Részletes leírás

Ennek a kiváló tequilának a legfontosabb összetevője valóban az idő. Az eredmény: enyhe vanília íz, ritka és főtt agavé árnyalatai, nagyon jellegzetes, nagyon kellemes utóíz.

Teljes leírás