Patrón Anejo 0,7l
Patrón Anejo 0,7l
31 190 Ft
Egységár: 44 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Patrón Anejo 0,7l

  • Cikkszám: 990271
31 190 Ft
Egységár: 44 557 Ft / l

A Patrón Anejo különleges minőségű tequilák keveréke, melyeket minimum 12 hónapig érleltek kismérető fehértölgy hordókban.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az eredeti Patrón Tequilát a Casa 7 Leguas, az egyik legrégebbi mexikói lepárló állította elő. A St. Maarten Spirits (tulajdonosok: John Paul DeJoria és Martin Crowley) 1989-ben megvásárolta a márkajogokat, és 2002-ben a termelést egy új lepárlóüzembe helyezték át. 2000-ben Ed Brown, a Patrón társalapítója és a Seagram korábbi vezetője vette át a vezérigazgatói posztot. A Grey Goose reklámstratégiáját követve a Patrón a tequilát "prémiumként" mutatta be, és egyedi számozású üvegpalackokon keresztül jelezte az "ízt és kifinomultságot". A célközönség itt leginkább a szórakozóhelyeken és a trendi bárokban vodkázó közönség lett. A country zene és a hip hop énekesek, és különösen Lil Jon kitartó utalásai révén a Patrón a populáris kultúra egyik elemévé vált.

Részletes leírás

A különleges italhoz különleges üveg illik – a Patrón tequilát kézzel készített üvegekbe töltik, egyedileg sorszámozzák. A gyártási folyamat végéig közel 60 kéz érinti az üveget.

Teljes leírás