Plantation 3 Stars Silver 0,7l
Plantation 3 Stars Silver 0,7l
8 390 Ft
Egységár: 11 986 Ft / l

Plantation 3 Stars Silver 0,7l

  • Cikkszám: 604193
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
8 390 Ft
Egységár: 11 986 Ft / l

A Plantation 3 Stars tisztelgés a Karib-térségben termelt történelmi rumok előtt, a régió három elsődleges terroirjának: Barbadosnak, Jamaicának és Trinidadnak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

1989-ben Alexander Gabriel felfedezi a Maison Ferrandot, a Cognac régió egyik legrégebbi szeszesital-márkáját. A Ház hírneve vitathatatlan, de az eladások elmaradnak. Alexandre Gabriel belemerül a konyakgyártás részleteibe és mesterségébe. Az utazást a szenvedélyt követi, és hamarosan Alexandre Gabriel egy ugyanilyen szenvedélyes partnerekből álló dedikált disztribúciós hálózatot hoz létre. Értékeire és a Ház jövőképére épít. Húsz évvel később alapító csapatának nagy része még mindig együtt van. Az 1990-es években Alexandre Gabriel átfésüli a Karib-tengert, hogy a régió legjobb rumjait keresse. Megszületik az ültetvény: kézműves rumválaszték a trópusok nagy terroirjairól. Tizenöt év elhivatott rumkészítéssel később, 2012-ben Alexandre elnyerte az Év Mester Rumkeverőjét a Golden Rum Barrel Awards díjátadón, és az Amerikai Lepárló Intézet az év lepárlójának választotta. Ma Alexandre Gabriel, a Maison Ferrand elnöke és tulajdonosa dicséretben részesült az egész kategóriában és iparágban. Három fő szeszesitalra összpontosítva, amelyek a Maison Ferrand szenvedélyét és vízióját képviselik: Ferrand Cognac, Citadelle Gin és Plantation Rum: autentikus szeszesitalok, amelyek kifejezik az őket alkotó egyedi terroirokat.

Részletes leírás

Míg Barbados gazdagságot és kiegyensúlyozott ízvilágot biztosít, Trinidad finomságot, Jamaica pedig hangsúlyos szerkezetet biztosít. Tökéletes rum a Daiquiris számára.

Teljes leírás