Plantation Barbados Rhum XO Extra Old 0,7l
Plantation Barbados Rhum XO Extra Old 0,7l
21 990 Ft
Egységár: 31 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Plantation Barbados Rhum XO Extra Old 0,7l

  • Cikkszám: 604189
21 990 Ft
Egységár: 31 414 Ft / l

Alexandre Gabriel Master Blenderként betöltött 20. évfordulója tiszteletére hozták létre a Plantation XO 20th Anniversary-t, barbadosi extrarégi rumok keverékéből. Több mint egy évtized elteltével még mindig nagyon büszkék erre a rumra, mivel továbbra is dicsérik és a legjobb díjakat zsebeli be.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1989-ben Alexander Gabriel felfedezi a Maison Ferrandot, a Cognac régió egyik legrégebbi szeszesital-márkáját. A Ház hírneve vitathatatlan, de az eladások elmaradnak. Alexandre Gabriel belemerül a konyakgyártás részleteibe és mesterségébe. Az utazást a szenvedélyt követi, és hamarosan Alexandre Gabriel egy ugyanilyen szenvedélyes partnerekből álló dedikált disztribúciós hálózatot hoz létre. Értékeire és a Ház jövőképére épít. Húsz évvel később alapító csapatának nagy része még mindig együtt van. Az 1990-es években Alexandre Gabriel átfésüli a Karib-tengert, hogy a régió legjobb rumjait keresse. Megszületik az ültetvény: kézműves rumválaszték a trópusok nagy terroirjairól. Tizenöt év elhivatott rumkészítéssel később, 2012-ben Alexandre elnyerte az Év Mester Rumkeverőjét a Golden Rum Barrel Awards díjátadón, és az Amerikai Lepárló Intézet az év lepárlójának választotta. Ma Alexandre Gabriel, a Maison Ferrand elnöke és tulajdonosa dicséretben részesült az egész kategóriában és iparágban. Három fő szeszesitalra összpontosítva, amelyek a Maison Ferrand szenvedélyét és vízióját képviselik: Ferrand Cognac, Citadelle Gin és Plantation Rum: autentikus szeszesitalok, amelyek kifejezik az őket alkotó egyedi terroirokat.

Részletes leírás

Ezt a rumot először Bourbon hordóban érlelik sok éven át, majd hordókban áthajózzák az óceánon Franciaország délnyugati részébe, hogy kis Ferrand francia tölgyfa hordókban érleljék tovább. Ez az évszázados „kettős érlelési” folyamat hihetetlen tisztaságot és összetettséget kölcsönöz. Csokoládé, vanília, érett banán, pörkölt kókusz és egy csipetnyi friss mangó kifinomult ízét tárja elénk. A figyelemreméltóan hosszú lecsengésű Plantation XO 20th Anniversary valóban egy ínyenc rum.

Teljes leírás