Rochelt Quitte 2009 0,35l
Rochelt Quitte 0,35l
55 990 Ft
Egységár: 159 971 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rochelt Quitte 0,35l

  • Cikkszám: 605491
55 990 Ft
Egységár: 159 971 Ft / l

Ezt a birsalmát „Ronda”-nak hívják, és Felső-Ausztriából származik. Körte alakú, és teljesen érett, nemezszerű sárga/arany héjú.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ami az 1970-es években Günter Rochelt garázsában vízióként indult, ma egy lepárlóüzem, amelyet a Rochelt család második generációja vezet, ugyanazzal az ambiciózus céllal, mint az első napon: a legjobb tiroli gyümölcspálinkát készíteni. A Rocheltnél a legfontosabb a gyümölcspálinka lepárlásának tiroli hagyománya, és így a legkiválóbb termékeket készítik rajongóiknak. A gyümölcs kiválasztásától kezdve a cefre lepárlásáig és az egyes palackok dekoratív dugójával való megtöltéséig hisznek a kompromisszumok nélküli minőségben.

Részletes leírás

A gyümölcsöket gyakran egészen október végéig a fán hagyják. Az év ezen időszakára jellemző napsütéses nappalok és hűvösebb éjszakák kombinációja lehetővé teszi, hogy a birs elérje az ideális érettséget. A betakarítás után a gyümölcsök erős, gyümölcsös és egzotikus aromájúak. Az így kapott párlat egy csodálatosan kiegyensúlyozott birsalmapálinka, egyedülálló ízvilággal.

Teljes leírás