Rochelt Wachauer Marille 2013 0,35l
Rochelt Wachauer Marille 0,35l
87 190 Ft
Egységár: 249 114 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rochelt Wachauer Marille 0,35l

  • Cikkszám: 605492
87 190 Ft
Egységár: 249 114 Ft / l

Wachau Ausztria egyik legjobb gyümölcstermesztő vidéke. A Duna-parton található, ideális talaj- és klímaviszonyokat kínál a kajszibarack termesztéséhez. Gazdáik ahelyett, hogy leszednék a kajszit a fáról, türelmesen megvárják, amíg teljesen beérnek, és a földre esnek. Ilyenkor ezek a sárgás-narancssárga, vörös pofájú gyümölcsök egészen a feldolgozásig lédúsak, és az első osztályú barackpálinkához szükséges jellegzetes testes ízektől teltek.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ami az 1970-es években Günter Rochelt garázsában vízióként indult, ma egy lepárlóüzem, amelyet a Rochelt család második generációja vezet, ugyanazzal az ambiciózus céllal, mint az első napon: a legjobb tiroli gyümölcspálinkát készíteni. A Rocheltnél a legfontosabb a gyümölcspálinka lepárlásának tiroli hagyománya, és így a legkiválóbb termékeket készítik rajongóiknak. A gyümölcs kiválasztásától kezdve a cefre lepárlásáig és az egyes palackok dekoratív dugójával való megtöltéséig hisznek a kompromisszumok nélküli minőségben.

Részletes leírás

Kézzel válogatva és megtisztítva a kajszibarackot a betakarításkor azonnal cefrévé alakítják. Csak ezután szállítják a szeszfőzdébe. A lepárlás után a fiatal pálinkát hagyják érni, hogy a sima és enyhe, ugyanakkor erős és telt ízű ital, érett sárgabarack ízvilággal gazdagodjon. Rochelt klasszikus 25 éve!

Teljes leírás