Rochelt Waldhimbeere 2016 0,35l
Rochelt Waldhimbeere 0,35l
176 490 Ft
Egységár: 504 257 Ft / l

Rochelt Waldhimbeere 0,35l

  • Cikkszám: 605494
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
176 490 Ft
Egységár: 504 257 Ft / l

Málnáik természetes módon a Kárpátok erdőinek vadonában nőnek, ahol kézzel szüretelik és válogatják, miután az illatban és ízben gazdag apró, piros bogyós gyümölcsök tökéletesre érettek. Soha nem fagyasztják, pasztörizálják vagy pürésítik, csak friss és hibátlan bogyókat dolgoznak fel a lepárlóban, hogy a lepárlás előtt ne vesszenek el a gazdag, intenzív ízek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Ami az 1970-es években Günter Rochelt garázsában vízióként indult, ma egy lepárlóüzem, amelyet a Rochelt család második generációja vezet, ugyanazzal az ambiciózus céllal, mint az első napon: a legjobb tiroli gyümölcspálinkát készíteni. A Rocheltnél a legfontosabb a gyümölcspálinka lepárlásának tiroli hagyománya, és így a legkiválóbb termékeket készítik rajongóiknak. A gyümölcs kiválasztásától kezdve a cefre lepárlásáig és az egyes palackok dekoratív dugójával való megtöltéséig hisznek a kompromisszumok nélküli minőségben.

Részletes leírás

A vadmálna természetesen alacsony cukortartalma miatt akár 60 kg (130 font) gyümölcsre van szükség egy liter pálinka előállításához. Sok más málnapárlattal ellentétben a pálinkájuk kizárólag tiszta gyümölcsből készül – soha nem adnak hozzá cukrot vagy alkoholt a hozam növelése érdekében. Az eredmény erdei málna a javából!

Teljes leírás