Ron Zacapa Solera 23 év 0,7l
Ron Zacapa Solera 23 év 0,7l
32 790 Ft
Egységár: 32 790 Ft / db
Átmenetileg nem elérhető

Ron Zacapa Solera 23 év 0,7l

  • Cikkszám: 601209
32 790 Ft
Egységár: 32 790 Ft / db

A Zacapa No. 23 finom és egyedi ízeinek egyensúlya 6 és 23 év közötti érlelt rumok keverékéből származik, amelyek a „Sistema Solera” érlelési folyamatból származnak. A Zacapa No. 23 válogatott hordókban érlelik, amelyek korábban robusztus amerikai whiskyt, finom sherryt és finom Pedro Ximénez borokat érleltek, sima és kiegyensúlyozott rumot hozva létre. A Zacapa No. 23 rumot egy kockajéggel fogyasztva ajánljuk.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A rumot első alkalommal 1976-ban, egy guatemalai kisváros, Zacapa 1876-os alapításának emlékére készítették. A készítő Alejandro Burgaleta munkájának gyümölcse a Venado rum is, amelyet ugyancsak az Industrias Licoreras de Guatemala gyárt. Korábban a Zacapa pálmalevelekből fonott védőréteggel volt bevonva, amelyet helyi kézművesek készítettek. Erre emlékeztet az üveg nyakán található aranyszínű, fonott mintás szalag.A Ron Zacapa Centenario 23 rum korábban Ron Zacapa Centenario 23 Años néven volt ismert, azonban ez a név megtévesztő volt, ugyanis valójában 6–23 évig érlelt párlatok keveréke.

Részletes leírás

Illat: Lágy, édes kezdés, karamell, vanília, kakaó és vajkaramell illatával. Karamellizált pörkölt brazil dió és pirított mogyoró sherries jegyei folytatják, karamell, banán és szárított ananász teszik teljessé. Íz: Komplex, bőséges és testes. Kezdve az aszalt gyümölcsök és a kajszibarack mélységével, egészen az ízletes tölgyig, szerecsendióig, bőrig és dohányig, kávé és vanília jegyekkel, kiegyensúlyozva a fahéj és a gyömbér fűszeres illatával. Lecsengés: Bonyolult mézes vajkaramell, fűszerezett tölgy és szárított gyümölcsök.

Teljes leírás