Rum Nation Jamaica White Pot still 0,7l
Rum Nation Jamaica White Pot still 0,7l
14 690 Ft
Egységár: 20 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rum Nation Jamaica White Pot still 0,7l

  • Cikkszám: 605970
14 690 Ft
Egységár: 20 986 Ft / l

A Rum Nation Jamaica Pot Still egy ízes, fűszeres és nagyon gyümölcsös 100%-os lepárló rum a jamaicai St. Catherine történelmi lepárlójából. Nem tölgyben érlelik, és 57% os alkohollal palackozzák, hogy megőrizze tiszta karakterét és élénk intenzitását. Fűszeres, észteres és aromás rum, amely karaktert és ízt ad a koktéloknak… de egyben észbontó élmény az ínyenceknek, akik elég merészek ahhoz, hogy tisztán vagy egy csepp vízzel kipróbálják, hogy teljes mértékben élvezhessék az elképesztő erejét.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Rum Nation-t (alapító atyja), Fabio Rossi hozta létre. Számos utazása során válogatott rumos hordókat keresett a világ minden tájáról és még 1999-ben palackozta a legelső Rum Nation -t. Az általa választott különféle hordók sokfélesége és a földrajzi stílusok közötti óriási különbségek, mindegyik stílushoz egyedi megközelítést igényeltek  – egy márka alá csatlakozva. Ez lett filozófiájuk sarokköve akkoriban, és ez a filozófiájuk ma is – hogy csatlakozzanak a különböző nemzetek legjobb rumjainak válogatásához  – a Rum Nation-hoz.

Részletes leírás

Illat: Hihetetlen aromás hatás az észterekbő,l a hosszú és lassú erjedésnek köszönhetően: zöld banán, fa és enyhén savanykás jegy. Íz: intenzív, robbanékony, de nem éles. Mint orrban, de édesebb. Illatában bors, zöld olajbogyó, majd növényivé válik: aromás fűszernövények, pálmalevél, frissen fűrészelt fa. Lecsengés: Kitartó, szinte végtelen. Megtartja a zöld zöldség jegyeit, füstöt, grappát és tequilát.

Teljes leírás