Részletes leírás
A kókusztej nem a kókuszdió belsejében lévő folyadék! Úgy készül, hogy a kókuszpépet vízzel keverik össze. Ezután a pürét leszűrik, és az eredmény a kókusztejnek nevezett tejszerű, aromás folyadék.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
A kókusztej ázsiai konyhában a legelterjedtebb, bár napjainkban már egyre inkább a nyugati konyhákban is szívesen használják.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
-
Kókusznkivonat 77%, víz, stabilizátor: E466, szulfitot tartalmaz, antioxidáns: E223
szulfitot tartalmaz
A kókusztej nem a kókuszdió belsejében lévő folyadék! Úgy készül, hogy a kókuszpépet vízzel keverik össze. Ezután a pürét leszűrik, és az eredmény a kókusztejnek nevezett tejszerű, aromás folyadék.