Teeling Single Malt Mini 0,05l
Teeling Single Malt Mini 0,05l
2 990 Ft
Egységár: 59 800 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Teeling Single Malt Mini 0,05l

  • Cikkszám: 606506
2 990 Ft
Egységár: 59 800 Ft / l

Az innovatív hordós érlelési és finishelési technikák révén egyedi, díjnyertes whiskyt hoztak létre, tele ízekkel. 100%-ban malátázott árpából desztillált ír whiskyből készült, ötféle boroshordó (Sherry, Portói, Madeira, Fehér Burgundy, Cabernet Sauvignon) hatását kölcsönözve s ezekben érlelve. Ez az Irish Single Malt Whisky egyedülálló gyümölcsös ízprofilt kínál, amely összetett, mégis kiegyensúlyozott, és gyakran az íz „szimfóniájaként” írják le.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A történelmi Liberties szívében, a whisky történetével átitatott város hátterében található Teeling Whisky Distillery 2015-ben nyitotta meg kapuit, mint az első új lepárló Dublinban több mint 125 éve. Az egykor több mint 37 lepárlóüzemnek otthont adó Dublinban nem idegen a whiskykészítés mestersége, és büszkék arra, hogy üzemük megnyitásával visszahozták a lepárlás hagyományát Dublin belvárosának szívébe.

Részletes leírás

Illatában élénk a sárgadinnye, a füge, a karamellás és a citrom aromái, amelyek az illatban átütődnek, míg a szájban aszalt gyümölcsök, citrusfélék, vanília, fűszer és szegfűszeg jegyei áradnak. Ez a whisky hosszan tartó édességgel ér véget, harmóniában a fa száraz tanninjaival.

Teljes leírás