Teeling Small Batch DD+2pohár 0,7l
Teeling Small Batch DD+2pohár 0,7l
12 990 Ft
Egységár: 18 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Teeling Small Batch DD+2pohár 0,7l

  • Cikkszám: 605843
12 990 Ft
Egységár: 18 557 Ft / l

Ez a Whiskey megkérdőjelezi azt a konvenciót, hogy milyen is lehet egy ír whisky, az egyedi ízrétegekkel, amelyeket a nem szokványos hordós érlelési technikák befolyásolnak. A kézzel válogatott gabona- és maláta whiskyket, kezdetben ex-Bourbon hordókban, majd a közép-amerikai rumos hordókban akár 12 hónapig is érlelik, mielőtt összeházasítják. Mindezt az egyedi szárított gyümölcsprofil érdekében.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A történelmi Liberties szívében, a whisky történetével átitatott város hátterében található Teeling Whisky Distillery 2015-ben nyitotta meg kapuit, mint az első új lepárló Dublinban több mint 125 éve. Az egykor több mint 37 lepárlóüzemnek otthont adó Dublinban nem idegen a whiskykészítés mestersége, és büszkék arra, hogy üzemük megnyitásával visszahozták a lepárlás hagyományát Dublin belvárosának szívébe.

Részletes leírás

Hívogató illatú, a vanília és a fűszeresség táncol a rum élénk édes jegyeivel karöltve. Ízében szilárd, rumos hatású, amely egyedülállóan édes és enyhén fás házasságban teljesedik ki. Egzotikus gyümölcsös jegyek is átütnek rajta, édes fűszeres lecsengéssel, melyet tartós fás felhangok egészítenek ki.

Teljes leírás