Toki Suntory Whisky 0,7
Toki Suntory Whisky 0,7
22 190 Ft
Egységár: 31 700 Ft / l

Toki Suntory Whisky 0,7

  • Cikkszám: 604568
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
22 190 Ft
Egységár: 31 700 Ft / l

A japán Suntory 3 lepárlójában készült kevert whisky a Toki. A 3 lepárló a következő: Yamazaki, Hakushu és Chita. A párlat nagyon kerek és édes, friss citrusos és fűszeres karakterrel. A Suntory öröksége és a kitűnő párlatok elegyednek ebben a palackban és könnyű, időtlen whiskyt hoznak létre.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

1923-ban Shinjiro Torii olyan whiskyt képzelt el, amely tele van a japán természet esszenciájával, és amelyet kézművesek készítettek a természet munkájával. Finom, kifinomult, mégis összetett whisky megalkotásáról álmodott, amely megfelel a japánok finom szájízének, és fokozza étkezési élményüket. Bár eredetileg a hagyományos skót whisky ihlette, Torii egy japán megközelítést képzelt el, és a skóciaitól teljesen eltérő terepet és klímát választott. Torii a Kyoto külvárosában található Yamazaki régiót választotta a japán whisky szülőhelyéül.

Részletes leírás

"Toki japánul ""időt"" jelent.
Világszerte gazdag jelentésű fogalom, de különösen Japánban, ahol a hagyományok tisztelete és az újrafeltalálás erőteljes kreatív energiát vált ki.
Selymes, finom édes és fűszeres lecsengéssel.
Tiszta arany szín. Bazsalikom, zöldalma és méz illatjegyek érezhetőek. Kóstoláskor grapefruit, zöldszőlő, borsmenta, kakukkfű jegyei fogadják a fogyasztót."

Teljes leírás