Tubi 60 0,77l
Tubi 60 0,77l
16 290 Ft
Egységár: 21 156 Ft / l

Tubi 60 0,77l

  • Cikkszám: 604580
Átvehető
Szállítható
16 290 Ft
Egységár: 21 156 Ft / l

A Tubi 60 egy kategóriateremtő, természetes gyógynövénypárlat. A kiváló minőségű, teljesen természetes összetevőkből készült folyékony eufória. Több, mint egy alkohol, ez egy elixír. Egy zavaros, citrus színű likőr, amely valami nyers és mégis tiszta megjelenést kölcsönöz. Mintha készítői felfedeztek volna valami vad és ritkaságot a természetben, és a benne rejlő varázslattal együtt palackozták volna. A mágia valójában jó szó a Tubi 60 felemelő hatásainak leírására. Ne tévesszen meg egyszerű palackja és szerény bemutatása – a Tubi egy elit, nem e világ szelleme, aki időről időre teljesíti a Tiszta Boldogság ígéretét.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Tubi 60-at két testvér, Hilal és Yanai Tubi találta fel és fejlesztette ki 2012-ben Haifában, Izraelben. A kezdet olyan kicsi volt, amilyen csak lehet, és mint sok ismert úttörő, ők is a szüleik lakásában indultak. Szinte utópisztikus vízióval és rengeteg pozitív energiával folytatták a sétát a rendkívüli uton. Mára sok jó ember segítségével a Tubi 60 nemzetközileg elismertté vált, és az USA-ban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Magyarországon és Norvégiában is forgalmazzák. Ez a Tubi sztori.

Részletes leírás

"A természetes összetevők, mint a citrusfélék és a gyömbér tiszta, fanyar, friss ízt adnak neki. Shotban is tökéletes, de elég csak jégre tölteni. És ha ez még nem lenne elég, gondosan kidolgozták, hogy minimálisra csökkentsék a másnaposságot.

Szeretnéd a legjobb Tubi élményt szerezni?

A tények:
– 40% alkohol
- Gluténmentes
- Vegán
– Kóser
– Tartsa hűtve
– Igya jéghidegen
– Töltés előtt jól rázza fel"

Teljes leírás