Turchet Zöldség Mix Primavera Olajban 200g
Turchet Zöldségmix Primavera Olajban 200g
1 799 Ft
Egységár: 8 995 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Turchet Zöldségmix Primavera Olajban 200g

  • Cikkszám: 591268
1 799 Ft
Egységár: 8 995 Ft / kg

Különleges előétel zöld olívával, bors pasztával töltött zöld olívával, fekete olívával, kalamata olívával, uborkával, hagymával, articsókával, szalmagombával, ízletes tőkegombával, fűszeres-fokhagymás-chilis olajban.

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

Zöld olíva, bors pasztával töltött zöld olíva (bors, víz, só, piros paprika paszta, tartósítószer: E270, savszabályozó: E330), fekete olíva, kalamata olíva, uborka, hagyma, articsóka, szalmagomba (Volvariella Volvacea), ízletes tőkegomba (Pholiota mutabilis). Bors változó arányban. Napraforgó olaj, borecet, só, petrezselyem, fokhagyma, chili paprika, savanyúságot szabályozó: E330, antioxidáns: E300.

Allergének

Nyomokban halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazhat.