Underberg mini 0,02l
Underberg mini 0,02l
590 Ft
Egységár: 29 500 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Underberg mini 0,02l

  • Cikkszám: 999491
590 Ft
Egységár: 29 500 Ft / l

Az Underberg család titkos receptje szerint, német tökéletességgel készült gyógyhatású keserűlikőr. Emésztést segítő, stresszoldó, nyugtató hatással rendelkezik.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1846. június 17-én Hubert Underberg a németországi Rheinbergben megalapította a H. Underberg-Albrecht céget, megkezdve az Underberg, az aromás gyógynövényekből készült különlegesség gyártását és értékesítését. 1884-ben Hubert Underberg elkezdte termékeit Brazíliába exportálni. 1932-ben az alapító unokája, Dr. Paul Underberg Brazíliába költözött, és megkezdte az "Underberg do Brasil" gyártását. Ez a brazil gyógynövényekkel itthon készült termék az évtizedek során eredeti brazil specialitássá vált, és innentől kezdve az "Underberg do Brasil" házból származó Brasilberg nevet viseli. Az Underberg egy titkos és szabadalmaztatott recepten alapul, amelyet az Underberg család őriz azóta, hogy a céget Hubert Underberg-Albrecht 1846-ban alapította. A gyógynövényeket a semper idem (azaz "mindig ugyanaz") eljárással desztillálják. A kivonatokat ezután hónapokig érlelik szlovén tölgyből készült hordókban.

Részletes leírás

Jótékony hatásait a 43 országból származó, válogatott gyógynövényeknek, a minőségi alkoholnak, valamint az ellenőrzőtt techológiának köszönheti. 100%-ban természetes, adalékanyagokat, színezéket, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Teljes leírás