Volcano Etna Rosé Gin 0,7l
Volcano Etna Rosé Gin 0,7l
28 790 Ft
Egységár: 41 129 Ft / l

Volcano Etna Rosé Gin 0,7l

  • Cikkszám: 606232
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
28 790 Ft
Egységár: 41 129 Ft / l

A Volcano sur lie technológiával készült gin-je. A hidegen áztatott gyógynövények Nerello Mascalese szőlő seprőn érlelődnek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Volcano Gin egy tavaszi sétából született az Etna lejtői között. Sommelierként szerzett tapasztalataik inspirálták őket egy olyan termék megalkotására, amely az Etnát egy gin segítségével meséli el: különböző elemek keveréke, amely, akárcsak a vulkán bora, egy pohárban egyesíti a területet és a látásmódot. A Volcano Gin minden részlete tisztelgés a jó ivás előtt. Az Etna története a gin révén a hatalmas üveg esztétikájában fejeződik ki, amely egy kifinomult tervezés eredménye. A lávakő sapka a Piedimonte Etneo mesterségbeli kis ékköve, amely 95%-ban vulkáni lávadarabokból készült. Minden üveg Volcano Gin egy darab Etnát hoz otthonába.

Részletes leírás

Palackozás előtt barrique hordóban érlelt Etna Rosso borral tovább erősítik, valamint finomítják a párlatot, melynek köszönhetően az letisztult, elegáns karaktert nyer. Illatában visszaköszönnek a felhasznált bor kifinomult aromái, melyek gyógynövényeséggel egészülnek ki. Kóstoláskor egy intenzív, kerek, friss és élénk itallal találkozhatunk, a seprőn történő érlelés miatti gazdag lecsengéssel.

Teljes leírás