Windspiel Premium dry gin 0,5l
Windspiel Premium dry gin 0,5l
17 890 Ft
Egységár: 35 780 Ft / l

Windspiel Premium dry gin 0,5l

  • Cikkszám: 605045
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
17 890 Ft
Egységár: 35 780 Ft / l

Gazdag, vulkanikus talajon, saját gazdaságban termesztett burgonyából készült prémium minőségű gin. Az első ilyen Németországban. Klasszikus London Dry borókával, citromhéjjal, korianderrel, levendulával, fahéjjal és egyéb fűszerekkel elkészítve.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A céget 2014-ben alapították, és a németországi Duan városában található. Az alapszesz helyben termesztett burgonyából készül, emellett Premium Dry Gin Reserve-t (49,3%), Premium Sloe Gint, hordós érlelt burgonya vodkát, tonicot és Gin Trüffelt is gyártanak.

Részletes leírás

A Windspiel márkanév, amely a szélcsengő német szava, már olyan italt sejtet, amely olyan gyengéd, mint a szellő. A gin a Vulkan Eifelből származik, és a legfinomabb burgonyából készül. Ezeket cefrévé dolgozzák fel, amelyet élesztővel adagolnak, amely a keményítőt cukorrá alakítja. Így burgonyaszesz jön létre, amit háromszor lepárolnak. Válogatott botanikai anyagok segítségével készül el a nagyszerű Windspiel Gin. Ezek a növényi anyagok közé tartozik a borókabogyó, a koriander, a gyömbér, a fahéj, a levendulavirág és a citromhéj. Ezek az aromák tökéletes alapot biztosítanak a rendkívül finom long drinkekhez, amelyeket a Windspiel Ginből keverhetsz!

Teljes leírás