Unicum Szilva 1l
Zwack Unicum Szilva 1l
10 990 Ft
Egységár: 10 990 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Zwack Unicum Szilva 1l

  • Cikkszám: 606354
10 990 Ft
Egységár: 10 990 Ft / l

Az Unicum Szilva, ami csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül. Az Unicum Szilvát a tölgyfahordóba halmozott aszalt szilva-ágyon történõ érlelés teszi teljessé.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Zwack gyár megalapítása Zwack József nevéhez fűződik, aki 1840-ben (más források szerint 1847-ben) nyitotta meg Pesten, a Marokkó-udvarban (a mai Erzsébet téren) likőrgyárát, a szeszfőzési szabályok megváltoztatása miatti gazdasági lehetőségek kiaknázására. A termelés hamar felfutott és az 1855-ös Budapesti Országos Általános Kiállítás katalógusában már tisztes iparról, 22 munkás foglalkoztatásáról és 20-30 ezer forintnyi exportról számoltak be. Kicsit később a termékek jó minőségéről is visszajelzést kaphattak a fogyasztók: az 1880-85 között rendezett világkiállításokon két aranyérmet és több elismerő kitüntetést is nyertek a Zwack termékek. 1881-ben bejegyezték az első védjegyoltalom alá vett likőrjüket, a kor csodalova után nem kis marketingérzékkel elnevezett Kincsem likőrt. Két évvel később pedig szintén szabadalmi oltalom alá került az új Unicum keserűlikőrük.

Részletes leírás

Az ital egyediségét a kiváló minõségû aszalt szilva adja. A legjobb íz elérése érdekében a friss szilvát kíméletesen szárítják, így õrzi meg a gyümölcs zamatát.

Teljes leírás